جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

تفاوت شرکتها

تفاوت شرکتها
اگر می خواهید تفاوت شرکتها را باهم بدانید و بر سر دو راهی مانده اید که مناسب ترین ثبت شرکت برای شما کدام است، به شما عزیزان متقاضی ثبتی پیشنهاد می کنیم که تا انتهای مقاله تفاوت شرکتها همراه ما باشید. تا با بررسی تفاوت شرکتها بهترین انتخاب را به شما همراهان عزیز پیشنهاد دهیم. ثبت شرکت فرصتی برای کسب و کار شما است مشروط به اینکه شرکتی تاسیس کنید که با ساختار فعالیت شما مرتبط باشد.

فرق بین انواع شرکتها

تفاوت شرکتها که سرمایه و دارایی خود را به صورت سهام بین افراد تقسیم کرده و به میزان مبلغ اسمی از این برگه بهادار سهم دارند.
معمولا شرکت سهامی بر اساس ماده 2 لایجه ذکر شده، شرکتی تجاری هستند و مگر اینکه فعالیت آنها در زمینه های غیر تجاری گسترده باشد. این سازمان حداقل دارای سه عضو برای تأسیس نیاز دارد خاص و به دو نوع شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص تقسیم می شود.

بنام شرکت های سهامی عام و شرکت های سهامی، که این موضوع باعث وسیع شدن حیطه ی فعالیت های اقتصادی می گردد به ویژه در شرکت سهامی از نوع عام که امکان همکاری برای عموم مردم در این حوزه را با قسمت کردن سهام به بخش های کوچک و فروش آن، به وجود آورده است.

فرق بین انواع شرکتها

خصوصیات شرکت سهامی خاص چیست ؟

در این نوع شرکت ها دارایی اولیه شرکت باید توسط بنیان گذاران گردآوری شده باشد.

علاوه بر شرکت های سهامی عام که آداب زیادی در بدو تأسیس دارد، قانون تجارت یک نوع شرکت سهامی دیگر را هم اضافه کرده است که دارای اعضای کمتر بوده و تشکیل آن خیلی آسان تر از تشکیل شرکت سهامی عام می باشد.

همان طور که گفته شد اعضای شرکت سهامی خاص از سهامی عام کمتر است و انجمن عمومی هم ندارد بنابر این درج اطلاعیه برای اسم نویسی سهام معنی نداشته و در ابتدای تأسیس شرکت الزامی است 35% دارایی در یک حساب بانکی واریز و نگهداری شود.

  • دست کم دارایی شرکت در بدو تشکیل یک میلیون ریال می باشد.
  • مدیران دست کم 3 نفر باشند.
  • اعضای شرکت نباید از سه نفر کمتر باشد.
  • اوراق قرضه در این شرکت صادر نخواهد شد.
  • سهام شرکت، در صورتی قابل فروش است مدیران و اعضای شرکت نظر مثبت داشته و موافق باشند در ضمن سهام نه در بورس و نه به صورت اوراق قرضه قابل معامله نمی باشد.
  • در شرکت سهامی خاص، هر یک از سهامداران به میزان ارزش اسمی سهم خود نسبت به شرکت متعهد هستند البته تمامد آورده ابتدای شرکت باید توسط بنیان گذاران تامین گردد. (ماده 4 ل.ا.ق.ت)

تفاوت نام شرکت سهامی خاص

یکی از موارد قابل توجه در این شرکت استفاده از لغت “خاص” در ثبت شرکت است که باید در تمامی اطلاعیه ها درج گردد. به طور مثال: شرکت سهامی خاص الوند. پس به کاربردن این کلمه ضروری است زیرا این شرکت جزء شرکت های اجتماعی و خصوصی است که مخاطبان باید این موضوع را بدانند.

همچنین در تعیین نام باید موارد ذیل رعایت گردد:

  • از نام و نام خانوادگی و اسامی خاص استفاده نگردد.
  • نام انتخابی قبلا ثبت نشده باشد.
  • مضمون و محتوا باشد.
  • عدم منافات با شئونات اسلامی.
  • از ارقام و کلمات بیکانه پرهیز شود.

علاوه بر این از کلماتی مثل شهید، جانباز؛ اسامی مقدس ائمه، نظام، ملت، اینترنت وغیره استفاده نشود زیرا پذیرفته نخواهد شد.

شما می توانید در انتخاب اسم شرکت از ارقام، رنگ ها و نام شهر ها استفاده نمایید در حالی که این کلمات جز نام اصلی شرکت قرار نمی گیرد و فقط در کنار آن استفاده خواهد شد که لازم به ذکر است هر نام شرکت باید حداقل دارای سه اسم یا سیلاب باشد.

تفاوت شرکت سهامی خاص با شرکت مسئولیت محدود

  • شرکت سهامی خاص برای تاسیس ثبت شرکت نیاز به 3 عضو و شرکت مسئولیت محدود 2 عضو دارد.
  • در شرکت سهامی خاص کل دارایی به مدیرتحویل داده میشود و او باید نسبت به دریافت مبلغ متعهد شود البته دست کم 35% از کل دارایی باید در یکی از حساب های بانکی ودیعه شود و فیش مربوطه به شرکت تقدیم گردد و مسئولیت باقی دارایی با اعضای شرکت است
  • در شرکت های مسئولیت محدود انتخاب ناظر و در کل وجود آن امری ارادی و بدون اجبار است اما در شرکت سهامی خاص این موضوع ضرورت دارد و باید دو ناظر اصلی و دو ناظر جایگزین وجود داشته باشد
  • مدت مدیریت مدیران در شرکت با مسئولیت محدود محدودیتی ندارد و اعضای شرکت میتوانند مدت محدود یا نامحدود برای مدیران در نظر بگیرند اما در شرکتهای سهامی خاص مدیران حداکثر به مدت دو سال انتخاب می شوند.
  • درج اطلاعیه در روزنامه های رسمی کشور برای شرکت مسئولیت محدود ضرورتی نداشته اما ثبت این آگهی برای شرکت سهامی خاص اجباریست.
  • کل درارایی شرکت در مسئولیت محدود به قطعات کوچکی قسمت شده و بین اعضا تقسیم میگردد و هر عضو به میزان سهم خود در قبال شرکت متعهد است اما در شرکت سهامی خاص دارایی به شکل سهم هایی بین اعضا قسمت میشود و هر عضو جدا از میزان سهمش نسبت به کسری و بدهی شرکت مسئول است.
  • مدیران در شرکت با مسئولیت محدود هم می توانند از بین اعضا و هم خارج از آن برگزیده شوند ولی در شرکت سهامی خاص باید از خود سهامدارارن باشد که در غیر این صورت باید سهام مشخص شده در قرار داد را تهیه و به عنوان ضمانت به شرکت تحویل دهد.
  • در شرکت مسئولیت محدود میزان منفعت بدست آمده طبق سهم هر فرد تقسیم میگردد اما در سهامی خاص سود بطور یکسان بین همه اعضا تقسیم می شود.
  • اگر شرکت دارای آورده غیر نقدی است.تنظیم این آوردها در شرکت با مسئولیت محدود توسط اعضا انجام و مسئولیت صحت آن بر عهده اعضا خواهد بود اما در شرکتهای سهامی خاص تنظیم آورده های غیر نقدی توسط کارشناس رسمی دادگستری انجام خواهد گرفت.
  •  اگر قصد انتقال سهام در شرکت مسئولیت محدود را دارید فقط از طریق انجمن عمومی قادر به انجام آن هستید ولی در شرکت های سهامی خاص خریدار و فروشنده سهام باید به اداره مالیات رجوع و 4% مالیات را پرداخته و بعد از دریافت تاییدیه از دارائی و به وسیله انجمن عمومی انتقال را انجام بدهند.

تفاوت انواع شرکتهای تجاری

برای ثبت انواع شرکت های تجاری در سراسر کشور و تفاوت شرکتها تنها کافی است با شماره تماس های مجتمع ثبتی و حقوقی نوول تماس حاصل فرمایید تا از طریق مشاوره رایگان و تخصصی با مشاوران ثبت شرکتها این مجتمع  اطلاعات جامع را جهت ثبت انواع شرکتها و تغییرات در آن ها را اعمال کنید.

با در اختیار گذاشتن مدارک شناسایی و مجوزهای دریافتی به کارشناسان مجتمع حقوقی از تخصصی انجام شدن امور اطلاع کسب کنید و خیالتان را از دست یابی به اهدافتان آسوده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها