انحلال شرکت
به دلایل مختلفی شرکت منحل می گردد و این موارد انحلال شرکت را قانون گذار در قانون تجارت پیش بینی نموده است.می توانید با مطالعه انحلال شرکت اطلاعات خود را تکمیل نمایید.
تا مدت زمانی که شرکت فعال می باشد و به فعالیت خود ادامه می دهد هموارد ائضاع و احوال حاکم بر آن در حال تغییر و تحول می باشد.تمامی تغییرات بعدی که به شرکت مربوط می باشد بایستی به ثبت برسند این تغییرات دربردارنده مواردی اعم از تغییرات اساسنامه، افزایش یا کاهش سرمایه، ورشکستگی، ابطال، تصفیه، تقسیم اموال و… می باشد.
ثبت تغییرات شرکت ها به صورت اینترنتی در سامانه اداره ثبت شرکت ها و با ارائه صورتجلسه امکان پذیر می باشد.
در صورتی که شرکتی می خواهد به صورت مصادف چند تغییر را در شرکت به وجود بیاورد به عنوان مثال تغییر آدرس،تغییر در سهام و .....بایستی به صورت جداگانه به منظور هر کدام یک صورت جلسه ای را تنظیم نماید و به منظور هر کدام یک از آن ها به صورت کامل پذیرش بگیرد.
بعضی از تغییرات از قبیل تغییر نشانی شرکت،تغییر دارندگان حق امضا،تاسیس یا تغییر شعبه های شرکت،تعیین مدیرعامل و .....می تواند در جلسه هیات مدیره صورت بگیرد که به منظور آن می بایست صورتجلسه هیات مدیره تنظیم شود و اعضای هیات مدیره آن را به امضا برساند.
برخی دیگر از قبیل تعیین اعضای هیات مدیره، تصویب تراز سود و زیان سالانه شرکت ، انتصاب بازرسین ، نقل و انتقال سهام ، افزایش یا کاهش سرمایه و … در جلسات مجمع عمومی که با حضور سهامداران ( شرکا) تشکیل می شود صورت می پذیرد.
با توجه به دستور ماده 106 در مواردی که تصمیمات مجمع عمومی ضمانت کننده یکی از کارهای ذیل باشد یک رونوشت از صورت جلسه مجمع بایستی به منظور ثبت به اداره ثبت شرکت ها ارسال شود.
1. انتخاب مدیران و بازرس یا بازرسان.
2. تصویر ترازنامه.
3. کاهش یا افزایش سرمایه.
4. تغییرات اساسنامه.
5. انحلال شرکت و نحوه تصفیه آن.
در صورتی که صورتجلسه کامل و جامع باشد و تمامی اصول و قواعد آن رعایت شده باشد و موارد اصلی آن با پرونده اصلی مطابقت داشته باشد آگهی تغییرات ثبتی را صادر می نماید تا در روزنامه رسمی و محلی ابلاغ رسانی گردد.
مطابق ماده 200 ق.ت ثبت تغییرات ذیل در شرکت ها الزامی است:
مدارک ثبت تغییرات شرکت به شرح ذیل می باشد:
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
به دلایل مختلفی شرکت منحل می گردد و این موارد انحلال شرکت را قانون گذار در قانون تجارت پیش بینی نموده است.می توانید با مطالعه انحلال شرکت اطلاعات خود را تکمیل نمایید.
اساسنامه شرکت از جمله اسنادی می باشد که به آن اعتبار می بخشد .شرکتنامه از جمله قراردادی می باشد که در میان شرکا نیز تعریف می شود .در نتیجه شرکا و اعضا ملزم به تنظیم و تدوین به صورت کتبی شرکتنامه هستند
مجمع عمومی عادی باید حداقل سالی یک بار تشکیل شود.در حالت کلی این مجمع برای انتخاب وعزل مدیران و بازرسان و تصویب گزارش های مالی تشکیل شود.مطابق ماده 86 لایحه ،وظایف مجمع عمومی عادی عام می باشد و هر آن چه که در صلاحیت مجمع عمومی موسس و فوق العاده نمی باشد ،در صلاحیت مجمع عمومی عادی قرار دارد.
بسیاری از افرادی که مایل به ثبت شرکت هستند، برای انتخاب اسم شرکت خود انرژی و زمان زیادی را صرف می کنند، چرا که انتخاب نام مناسب برای شرکت می تواند تمایز آشکاری بین آن ها و رقبا ایجاد کند دراین مقاله به نکات مهم انتخاب نام شرکت میپردازیم لطفا مطالعه نمایید
در روند ثبت تغییر نشانی شرکت ها مراحلی را باید طی کرد که اینجا به آنها اشاره حواهیم کرد.پیش از نقد وبررسی چگونگی تغییرات نشانی شرکت ها، ابتدا باید با اصل موضوع آشنا باشیم. با ما همراه باشید اطلاعات بدست آورید .
باتوجه به قوانین مصوبه کلیه شرکتهایی که ثبت می شوند باید دارای دفاتر پلمپ باشند . در اداره ثبت شرکتها پلمپ دفاتر انجام می شود .
مجمع عمومی فوق العاده مجمعی می باشد که از اجتماع صاحبان سهام شرکت متشکل است و در زمان های اضطراری و هنگامی که موضوع فوق العاده ای پیش آمده باشد تشکیل می گردد برای کسب اطلاعات در مورد وظایف مجمع عمومی فوق العاده مقاله را بخوانید.
در اصل طرح توجیهی بررسی پروژه ای است که در حال انجام می باشد که این بررسی بر روی کلیه مسائلی که در موفقیت پروژه تأثیرگذار است نیز انجام می شود.
اولین وظیفه مجمع عمومی موسس، رسیدگی به گزارش مذکور و تصویب آن خواهد بود. گزارش موسسین باید حداقل پنج روز قبل از تشکیل مجمع عمومی موسس در محلی که در آگهی دعوت مجمع تعیین شده است؛ برای کسب اطلاع پذیره نویسان سهام آماده باشد.
در جهت ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها باید هزینه های قانونی ان را پرداخت نمایید در صورتی که هزینه های ثبت شرکت را پرداخت نشوند ثبت شرکت به رسمیت شناخته نمی شود .
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد