موضوع ثبت شرکت
موضوع ثبت شرکت - برای ثبت شرکت، موضوع آن باید از طرف سهامداران یا شرکا مشخص گردد. موضوع شرکت (صرف نظر از اینکه نباید نامشروع و بر خلاف قانون باشد) باید عملی و جالب و متضمن منافعی برای شرکا باشد.
میزان سرمایه در شرکتهای سهامی متفاوت می باشد. در واقع میزان سرمایه شرکت جز اعتبارات شرکت محسوب می شود . در حقیقیت سرمایه ثبت شرکت از مواردی است که بعد از ثبت شرکتها امکان تغییر دارد و این تغییرات ممکن است افزایش و یا کاهش آن باشد . الزامی است که جهت ثبت تغییرات سرمایه شرکت صورتجلسه آن نیز تنظیم گردد .
در جهت افزایش دادن سرمایه شرکت نکاتی را باید رعایت نمایید :
افزایش سرمایه شرکت بدین صورت که از طریق صدور سهام جدید و یا از طریق بالا بردن مبلغ اسمی سهام موجود باشد . این مورد در ماده 157 قید شده است .
ماده 158 تادیه مبلغ اسمی سهام جدید به یکی از روش های ذیل امکان پذیر می باشد :
افزایش سرمایه از طریق بالا بردن مبلغ اسمی سهام موجود در صورتیکه برای صاحبان سهام ایجاد تعهد کند ممکن نخواهد بود مگر آن که کلیه صاحبان سهام با آن موافق باشند. باید به این نکته اشاره کرد در شرکتهای سهامی عام پرداخت مبلغ اسمی سهام جدید به صورت نقدی می باشد . اما در شرکتهای سهامی خاص این آورده باید به صورت غیر نقدی باشد .مضافاَ اینکه انتقال اندوخته قانونی شرکت به سرمایه ممنوع است.البته باید توجه داشت تا زمانیکه سرمایه قبلی پرداخت نشده باشد افزایش سرمایه شرکت تحت هیچ عنوانی مجاز نخواهد بود.
در شرکت سهامی عام پس از اتخاذ تصمیم راجع به افزایش سرمایه از طریق انتشار سهام جدید باید آگهی در روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی های شرکت در آن منتشر می شود به اطلاع صاحبان سهام برسد و در آن قید شود که:
الف-صاحبان سهام بی نام برای دریافت گواهی نامه حق خرید سهامی که حق تقدم در خرید آن را دارند ظرف مهلت معین که نباید کمتر از 20 روز باشد به مراکزی که از طرف شرکت تعیین و در آگهی قید شده است مراجعه کنند.
ب-برای صاحبان سهام با نام گواهینامه های حق خرید باید توسط پست سفارشی ارسال گردد.
گواهی نامه حق خرید سهام باید مشتمل بر نکات ذیل باشد :
لازم به ذکر است گواهی نامه حق خرید سهم باید به همان ترتیبی که برای امضا اوراق سهام شرکت مقرر است به امضا برسد.
شرکت سهامی خاص جز معتبرترین شرکتهای می باشد .
جهت مطالعه نحوه افزایش سرمایه شرکت سهامی خاص می توانید به مقاله آن مراجعه نمایید .
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
موضوع ثبت شرکت - برای ثبت شرکت، موضوع آن باید از طرف سهامداران یا شرکا مشخص گردد. موضوع شرکت (صرف نظر از اینکه نباید نامشروع و بر خلاف قانون باشد) باید عملی و جالب و متضمن منافعی برای شرکا باشد.
نحوه افزایش سرمایه در شرکتهای سهامی خاص - طبق ماده ۱۶۱ ل.ا. قانون تجارت و تبصره های آن، مجمع عمومی فوق العاده به پیشنهاد هیئت مدیره پس از قرائت گزارش بازرس یا بازرسان شرکت در مورد افزایش سرمایه شرکت اتخاذ تصمیم می کند.مجمع عمومی فوق العاده که در مورد افزایش سرمایه اتخاذ تصمیم می کند شرایط مربوط به
شرایط انتخاب اشخاصی که نمی توانند به مدیریت شرکت انتخاب شوند - 1. محجورین و کسانی که حکم ورشکستگی آنها صادر شده است.٢. کسانی که به علت ارتکاب جنایت با یکی از جنحه های ذیل به موجب حکم قطعی از حقوق اجتماعی کلا یا بعضا محروم شده باشند در مدت محرومیت:
مجمع عمومی فوق العاده می تواند تصمیماتی در جهت افزایش و یا کاهش سرمایه شرکتهای سهامی بگیرد .زمانی که این تصمیم در صلاحیت این مجمع می باشد دیگر هیئت مدیره اختیاری بر افزایش سرمایه شرکت ندارد
مدیران شرکت تضامنی - مسئولیت مدیر یا مدیران در شرکت تضامنی - محدودیت اختیارات مدیران شرکت تضامنی - طبق ماده ۱۲۰ قانون تجارت در شرکت تضامنی شرکا باید لااقل یک نفر را از میان خود یا خارج از شرکت به سمت مدیری انتخاب نمایند.بنابراین در شرکت تضامنی بر خلاف شرکت های سهامی نیازی به تشکیل مجمع عمومی
چگونگی تبدیل شرکت ها - منظور از تغییر در وضعیت حقوقی شرکت، تبدیل شرکت، ادغام و تجزیه آن است. تغییر یک شرکت به شرکت دیگر می تواند شکلی یا ماهوی باشد: اگر شرکتی به شرکت دیگری تبدیل شود تغییر شکلی است، اما اگر شرکتی در شرکت دیگر جذب یا ادغام شد، تغییر ماهوی است.
سهام در شرکتهای سهامی انواع مختلفی دارد که در این مقاله به آن پرداخته می شود .1- سهام با نام : که نام دارنده آن کاملا معلوم است و هدف این نوع سهام، شناسایی شرکاء توسط شرکت است.2- سهام بی نام : اسم دارنده نه بر روی ورقه ثبت شده و نه در دفتر شرکت و دارنده آن مالک آن است.3- سهام ممتاز : هر شرکت سهامی
در برخی از مواقع اعضای شرکت تضامنی می توانند بر اساس دلایل انحلال شرکت را به دادگاه اعلام نمایند و دادگاه بر اساس نوع دلایل موجه بداند و دستور حکم به انحلال شرکت دهد دراین مقاله به دلایلی دیگری نیز می پردازیم لطفا مطالعه نمایید
ثبت صورتجلسه تغيير آدرس و تابعیت شرکت ها -تغییر مرکز اصلی شرکت هم با تصویب مجمع عمومی فوق العاده شرکت ممکن است که در این صورت اگر تغییر مرکز اصلی اشخاص حقوقی منجر به تغییر مرجع ثبتی شود (مثلا تغییر مرکز اصلی شرکت از تهران به اصفهان)، پرونده شرکت به مرجع جدید انتقال پیدا می کند.
ثبت شعبه و نمایندگی خارجی طبق ماده ی 3 قانون ثبت شرکت ها شرکت خارجی وقتی در ایران میتواند به ثبت برسد که در کشور اصلی خود به ثبت رسیده و به صورت قانونی تشکیل شده باشد که اثبات این امر به عهده شرکت تقاضا کننده ی ثبت است.
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد