جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

مراحل اخذ جواز تاسیس صنایع

مروری خواهیم داشت بابت مراحل اخذ جواز تاسیس صنایع، از شما متقاضیان محترم خواهشنمدیم قبل از هر گونه اقدامی، تا انتهای مقاله ارائه شده ما را در مجتمع ثبتی نوول همراهی بفرمائید.

جواز تاسیس صنایع چیست ؟

مجوزی که اشخاص حقوقی و حقیقی برای فعالیت های تولیدی و برای بهبود اقتصادی صادر می شود اتلاق می شود. موضوع اخذ جواز باید با موضوع شرکت هماهنگ باشد.

شرکت ها در دسته بندی های افراد حقیقی و یا حقوقی می توانند برای اخذ این جوازها اقدام کنند ، مشروط به آنکه زمینه تاسیس یک واحد تولیدی را در آینده داشته باشند. در زمان اخذ جواز تاسیس باید دارنده آن مشخص شود. صاحبان جواز تاسیس در شهرک های صنعتی اقدام به تولید محصول مورد نظر می کنند.

جواز تاسیس به مدت یک سال انقضا دارد و با گذشت یک سال باید اقدامات ثبت و تمدید آن انجام شود که در صورت عدم تمدید جواز بعد از زمان مورد نظر، جواز از اعتبار خارج خواهد شد و باطل خواهد شد. مرجع صدور جواز تاسیس بر اساس نوع فعالیت موسسین شرکت ها جواز را صادر خواهد کرد.

شرکت ها و اشخاص در چارچوب واحدهای حقیقی و حقوقی قادر می باشند جواز تاسیس صنایع را اخذ نمایند. شایان ذکر است که اخذ جواز تاسیس صنایع منوط به این می باشد که قصد تاسیس واحد تولیدی مانند کارخانه یا شرکت را داشته باشند. اخذ جواز تاسیس صنایع نخستین گام به منظور تاسیس و یا راه اندازی واحد تولیدی می باشد.

هنگامی که می خواهید جهت اخذ جواز تاسیس مبادرت نمایید، باید مشخص نمایید که می خواهید کارخانه را برای شرکت خاص و یا شخص خاص تاسیس نمایید. چنانچه جواز تاسیس تحت شرکت خاصی می باشد باید به صورت حقوقی صادر شود و در صورتی که برای شخص خاصی باشد به صورت حقیقی صادر می گردد. مالکان این جواز قادر می باشند در یکی از شهرکهای صنعتی که در متن جواز قید شده است کالاهایی که در جواز مشخص شده است را تولید کنند.

به مدت یکسال از تاریخ صدور اخذ جواز تاسیس اعتبار دارد و پس از سپری شدن یکسال براساس میزان پیشرفت قابل تمدید می باشد و در صورتی که از جانب متقاضی هیچ گونه اقدامی صورت نگیرد اعتبار جواز تاسیس خود به خود از اعتبار ساقط می شود.

جواز تاسیس قابلیت انتقال به غیر را دارد و برحسب نوع فعالیت اقتصادی که مد نظر کار سرمایه گذار است مرجع صادر کننده ی تاسیس متفاوت می باشد. به عنوان مثال در حوزه تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی، وزارت جهاد کشاورزی. در حوزه ی کارآفرینی و مشاغل خانگی وزارت کار و تعاون و برای عمده فعالیت های صنعتی، وزارت صنعت و معدن مرجع صادرکننده ی جواز می باشد.

جواز تاسیس صنایع چیست ؟

مدارک مورد نیاز جهت اخذ جواز تاسیس

مدارک لازم برای اخذ جواز تاسیس شرکتی عبارت است از مدارک هویتی و کارت پایان خدمت مدیرعامل و روزنامه تاسیس و اساسنامه و آخرین روز نامه تغییرات ثبت شرکت مبنی بر تمدید هیات مدیره شرکت .نکته های اخذ جواز تاسیس باید در اخذ جواز تاسیس شرکتی به این نکته توجه داشت که موضوعی که برای آن می خواهید جواز بگیرد باید با موضوع شرکت مرتبط باشد.

مدارک اخذ جواز تاسیس به صورت حقیقی

  • کپی از مدارک شناسایی متقاضی
  • ارائه کارت پایان خدمت متقاضی
  • لیست کالاهای درخواستی تولیدی

مدارک اخذ جواز تاسیس به صورت حقوقی

  • کپی از مدارک شناسایی مدیرعامل شرکت
  • ارائه کارت پایان خدمت مدیرعامل شرکت
  • آگهی تاسیس و تغییر شرکت همراه آدرس و شماره تماس شرکت
  • لیست کالاهای درخواستی تولیدی
  • لیست شهرک های صنعتی مورد نظر برای درج تولیدی
  • درج کلمه تولیدی در نام شرکت

شرایط اخذ جواز تاسیس

جهت اخذ مجوز تاسیس باید مراحلی را از قبل گذراند. جواز تاسیس به دو شکل حقیقی و حقوقی قابل دریافت است. شروط اخذ جواز شامل اخذ گواهی عدم سوسابقه و اعتیاد موسسین، دریافت جواز از شهرداری ها و دارایی و نیز تاییدیه از طرف اداره نظارت بر اماکن عمومی را شامل می شود.

شرایط دریافت جواز تاسیس شامل موارد زیر است :

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • داشتن 18 سال
  • داشتن کارت پایان خدمت برای آقایان
5/5 - (1 امتیاز)
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها