جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

انواع شرکت

انواع شرکت

موجتمع حقوقی و ثبتی نوول در مقاله که در ذیل برای شما آورده شده است تلاش و کوشش نموده است تا درباره ی انواع شرکت مطالبی را ارائه نماید تا انتهای مقاله همراه ما باشید و در صورت روبرو شدن با هر سوال و مسئله ای در خصوص ثبت شرکت می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در ارتباط باشید.

انواع شرکت در ایران

ثبت شرکت یکی از الزامات قانونی می باشد که مقررات و قوانینی برای آن وضع شده است.

اولین قوانین ثبت شرکت در سال 1310 وارد قوانین تجاری ایران شد که دارای 12ماده میباشد و به تصویب مجلس وقت آن زمان رسید.

طبق ماده 2-3-4-6 به الزامی بودن ثبت شرکت در ایران تاکید می کند.

7نوع شرکت در فانون تجارت تعریف شده است که هر کدام خصوصیات مخصوص به خود را دارند و دارای اساسنامه های نزدیک هم که دارای مفاد یکپارچه میباشد هستند.

اساسنامه شرکت ها دارای مواردی ائم از نام شرکت، اهداف و موضوع شرکت، مدت زمان، مراکز اصلی و و میزان سرمایه شرکت صورت تفکیک شده نقد و غیرنقد، تعداد سهام شرکت و نوع آنها (بی نام، ممت، بانام، وثیقه و …) و نحوه انتقال سهم و یا سهم الشرکه می باشند که همه این ها جزو مهمترین اقسام اساسنامه می باشد.

طبق قانون تجارت انواع شرکت ها به شرح ذیل می باشد:

انواع شرکت در ایران

انواع موسسه غیر تجاری

نوع دیگری از شخصیت حقوقی وجود دارد که به دلیل غیر تجاری بودن موضوع می بایست تحت عنوان موسسه به ثبت برسند. قانون ثبت شرکت ها موسسات غیر تجاری را به دو نوع انتفاعی و غیر انتفاعی تقسیم می کند. موسسه غیر تجاری انتفاعی در موضوعاتی فعالیت دارد که هدف از آن کسب سود برای شرکاء موسسه است. در برابر موسسه غیر تجاری غیر انتفاعی در موضوعات غیر تجاری که در امور عام المنفعه فعالیت دارد.

تعریف شرکت

بنا بر تعریف قانون مدنی ایران، شرکت عبارت است از اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد به نحو اشاعه. ولی این تعریف در برگیرنده مشاعات نیز می‌باشد. بنابر مفهومی که از تعاریف قانون تجارت استنباط می‌شود، شرکت، قراردادی است که بر اساس آن اعضا یا شرکا سود حاصل از سرمایه را تقسیم می‌کنند. شرکت‌ها در قوانین ایران شخصیت حقوقی دارند.

هر فعالیت اقتصادی در هر کشوری دارای پایه و اساسی می باشد که مستلزم انجام مراحل قانونی ثبت شرکت و اطلاع رسانی کارکرد درست فعالیتش به اداره مالیات می باشد.

ثبت شرکت با در نظر گرفتن تمامی نکاتی که شروع یک فعالیت اقتصادی به آن نیاز دارد نیازمند علم و تجربه کافی بوده و که در توان وکلای باسابقه ثبتی می باشد.

مسائلی اعم از انتخاب نام شرکت، تحریر صحیح موضوع فعالیت شرکت، مشاوره صحیح و درست در زمینه میزان سرمایه اولیه شرکت و غیره، لذا باتوجه به نیاز مشتریان در زمینه ی ثبت شرکت و موارد پیرامون آن مشاوره به صورت تخصصی و با تخصیص بهترین وکلای ثبتی برای خدمات رسانی دقیق و به موقع در نظر گرفته شده است.

  • مشاوره تلفنی و اطلاع رسانی مشتریان از مدارک مربوط به ثبت شرکت
  • مشاوره حضوری جهت انجام هرچه بهینه تر کردن انتخاب موضوع فعالیت و نحوه ثبت بوده و تمامی مراحل فوق از طریق قوی ترین اتوماسیون اداری تحت نظارت بوده و کلیه مراحل انجام شده ثبت شرکت توسط پرتال به مشتریان اطلاع رسانی می گردد.

برای رضایت هر چه بیشتر مشتریان، شرکت بارها مراحل ثبت را بازبینی نموده واطلاع رسانی به موقع و صحیح جهت نیاز مشتریان و مراجعین محترم در راستای ثبت شرکت را فراهم می نماید.

مراحل ثبت انواع شرکت

با توجه به کاربرد روز افزون استفاده از سیستم اینترنتی متقاضیان می توانند جهت ثبت شرکت با مراجعه به سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری، به جای مراجعه حضوری و تنها با چند کلیک به اداره ی کل ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری از طریق سامانه اینترنتی https://sherkat.ssaa.ir مراجعه و اقدام برای ثبت نمایند.

در این راستا، حتی ثبت صورتجلسه ی تغییرات شرکت ها نیز اینترنتی شده است و آخرین اطلاعات مربوط به چگونگی تنظیم درخواست ها و همچنین آخرین وضعیت صورتجلسه ابرازی، مدارک مورد لزوم بخشنامه ها و شیوه نامه اجرایی ثبت شرکت ها و اطلاع رسانی های آنی و پیگیری پاسخ درخواست ثبت شرکت ها از طریق سامانه فوق به راحتی قابل دسترس است.

علاوه بر این، موارد راهنمایی انجام فرایند پذیرش درخواست های انواع ثبت تاسیس و تغییر و غیره شرکت ها و موسسات غیر تجاری نیز درهمین سامانه اینترنتی قابل دسترسی می باشد.

مراحل ثبت شرکت

شرایط انتخاب نام شرکت

  • حتما دارای ریشه فارسی باشد.
  • لاتین نباشد.
  • طبق شئونات جمهوری اسلامی باشد.
  • از اعداد به صورت حروف استفاده شود.
  • اسم خاص باشد.

زمان لازم برای ثبت شرکت

در درجه اول انتخاب اعضا و شرکا برای تشکیل گروه اهمیت بسیاری دارد که ﺑﺎ ﺛﺒﺖ ﺷﺮﮐﺖ و ﺳﻬﺎﻣﺪار ﺷﺪن ﻫﺮ ﻋﻀﻮ و ارائه ﮐﭙﯽ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ و ﮐﺎرت ﻣﻠﯽ ﻣﻮﺳﺴﯿﻦ، در دﻓﺘﺮ اداره ﺛﺒﺖ ﺷﺮﮐﺘﻬﺎ صورت می‎گیرد.

زمان مورد نیاز برای ثبت شرکت بستگی به آماده کردن مدارک مورد نیاز توسط متقاضی ، مراجعه به اداره ثبت و انتشار آگهی ثبت می باشد.

آماده کردن مدارک بستگی به توانایی و سرعت عمل متقاضی دارد. فرآیند ثبت در اداره ثبت شرکتها نیز در کوتاه ترین زمان ممکن به انجام خواهد رسید و پس از دریافت مدارک مورد نیاز از سوی متقاضیان، پرسنل اداره برای ثبت اقدام می ‎نمایند. روی هم رفته زمان لازم برای ثبت شرکتها در مجتمع ثبتی نوول نهایتاً 7 روز می ‎باشد.

امروزه ثبت به شکل الکترونیکی نیز انجام می شود که در این صورت کارها به صورت اینترنتی و آنلاین خواهد بود که به کارها تسریع می بخشد تنها زمانی امکان برگشت مدارک وجود دارد که از نظر کارشناسان مربوطه نتقص تشخیص داده میشود که متقاضی موظف می باشد مدارک را تکمیل نموده و اقدام نماید.

5/5 - (1 امتیاز)
مشترک شدن
اطلاع رسانی کن
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها