لوگو سفید ایلیا
خانه ثبت شرکت
ثبت شرکت با مسئولیت محدود ثبت شرکت سهامی خاص ثبت شرکت سهامی عام ثبت شرکت تعاونی ثبت موسسه ی غیر تجاری مناطق آزاد ثبت شعبه و نمایندگی خارجی
ثبت برند
ثبت نشان و علامت تجاری ثبت لوگو استعلام برند
خدمات
ثبت صورتجلسات
تغییر آدرس شرکت تمدید هیئت مدیره نقل و انتقال سهام ورود و خروج شریک
خدمات اداری
ثبت طرح صنعتی ثبت اختراع اخذ کارت بازرگانی اخذ جواز تاسیس صنایع
خدمات مالیاتی
دفاتر پلمپ تجاری تشکیل پرونده مالیاتی اخذ کد اقتصادی ارزش افزوده
تماس با ما

مراحل اخذ استاندارد و نشان حلال


وضع قوانین و مقرارت برای تعیین کیفیت و مشخصات مطلوب یک کالا یا خدمات را استاندارد می‌گویند.  استانداردها می توانند  کارخانه ای ، شرکتی ، ملی ، منطقه ای یا جهانی باشند . آنچه به عنوان  اخذ استاندارد در ایران از آن یاد می شود ، همان استاندارد ملی است که  توسط سازمان ملی استاندارد کشور تهیه می شود . پیش نیاز اخذ بسیاری چیزهای دیگر مثل پروانه بهره برداری و یا سیب سلامت مواد غذایی است . 

مراحل اخذ استاندارد

تکمیل تقاضانامه اخذ استاندارد ،  تعیین مسئول کنترل کیفی،  تکمیل مدارک لازم شامل مدارک ثبتی شرکت و ایران کد ، مستندسازی های مربوط به استاندارد یا پایه مان ملی ولی و مستندسازی  تست محصولات یا خدمات ، اجرای مستندات ، ارزیابی و ممیزی ، اخذ پروانه کاربرد استاندارد ملی تشویقی یا اجباری.

مراحل اخذ استاندارد و نشان حلال

نشان حلال چیست ؟

نشان حلال نشان یا لوگویی است که بر روی محصولات غذایی ، نوشیدنی ها و مواد آریشی بهاشتی حک می شود تا استفاده از  آنها را از لحاظ شرعی بلامانع اعلام کند . نشان حلال یک نشان بین المللی مورد توافق کشورهای مسلمان است  و ایده آن نخستین بار توسط کشورمالزی مطرح شد . نشان حلال بر روی محصولی درج می شود که در فورمولاسیون آن هیچ گونه ماده ای که خلاف شرع و ضوابط اسلامی باشد به کار گرفته نشده باشد، هچنین در مراحل  تولید ، آماده سازی ،ترانزیت و انبار کردن با وسایلی که در آنها مواد غیر شرعی به کار رفته است تماس  نداشته باشندو یا  در طی این مراحل در مجاورت محصولات غیر حلال دیگر قرار نگرفته باشد . 

مراحل اخذ نشان حلال

پس از فراهم کردن کلیه مدارک لازم من جمله مجوز بهداشت ، پروانه بهره برداری ، تصدیق برند ، استاندارد اجباری ، ایزو ، پروانه بهداشت ناظر ذبح و همچنین دامپزشک در خصوص کشتارگاه ها، مدارک ثبتی شرکت ، جواز تولید محصول و فرمولاسیون و محتویات و ترکیبات آن به طور کامل  که پس از وصول این مدارک توسط سازمان حلال و بررسی آنها بازرسین سازمان جهت بازدیذ از خط تولید اعزام می شوند و باید همه گونه همکاری با آنها انجام شود و سپس باید هزینه صدور گواهی حلال و قرار گرفتن آن بر روی سایت سازمان جهانی حلال  پرداخت شود در صورت تایید بازرسان گواهی برای یک سال صادر می شود و بعد از آن جهت تمدید باید محصولات مجددا" بررسی شوند . 

مشاوره آنی

هم اکنون آنلاین نیستیم . جهت مشاوره رایگان کی با شما تماس بگیریم ؟