ثبت نشان و علامت تجاری
ثبت نشان و علامت تجاری یکی از الویت های اصلی در راه اندازی یک کسب و کار می باشد. برای ثبت نشان و علامت تجاری تنها کافیست یک بار مقاله ی مارا مطالعه نمایید، تا بدون نیاز به مشاوره ثبت علامت تجاری خود را انجام دهید.
سهم بخشی از دارایی و سرمایه شرکت سهامی است که تعیین کننده میزان مشارکت و تعهدات و منافع و سود صاحب آن در شرکت سهامی و شرکت سهامیخاص می باشد. برگه ی سهم ، سند رسمی قابل معامله ای است که نماینده تعداد سهامی است که صاحب دارایی آن در شرکت سهامی دارد. " دارنده سهم نسبت بهسهم مالک دارایی شرکت نمی باشد بلکه نسبت به سهم خود از شرکت سهامی دارای حق می باشد که به موجب آن از منافع و سود شرکت استفاده کرده و درمجمع عمومی رای می دهد و در صورت انحلال از دارایی شرکت سهم خواهد برد. لایحه اصلاحی در ماده ی 29 قانون تجارت حداکثر قیمت اسمی سهم را در شرکت سهامی عام 10 هزار ریال تعیین کرده اما برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل واکثری مشخص نشده است. در برگه سهم طبق ماده 26 ل. ا. ق. ت قید گردد. با توجه به ماده 24 ل. ا. ق. ت می توان گفت از نظر این قانون سهام به سهام با نام ،بی نام و ممتاز تقسیم بندی می شوند که به این تقسیم بندی می توان سهام انتفاعی که موسس را نیز افزود.
نقل و انتقال در شرکت های سهامی خاص دارای اهمیت ویژه ای است که در زمان حیات شرکت ها ممکن است دفعات متعددی اتفاق بیفتد . پس باید به آن و انجام امورات مربوط به آن توجه ویژه ای کرد .
در شرکت های سهامی مخصوصا شرکت های سهامی خاص به دلیل نبود برگ سهام ، مالک بودن اعضا در این شرکت ها با مشکلاتی همراه است و بدین ترتیب پرداختن به آن ها مهم تلقی می شود .به منظور پیشگیری از ایرادات و مشکلات بعد از به ثبت رساندن این شرکت ها بهتر است تا پایان این مقاله همراه با ما باشید .
نقل و انتقال سهام (اگر طبق اساسنامه و قانون شرکت بر عهده ی هیئت مدیره باشد)
1.تشکیل جلسه هیات مدیره
2. تنظیم صورتجلسه که به امضای اعضای هیات مدیره و امضای خریداران و فروشندگان سهام رسیده باشد.
3.فتوکپی شناسنامه ی سهامداران جدید
4. برگ مفاصا حساب نقل و انتقال سهام از سازمان امور مالیاتی کشور(قسمت مالیات بر شرکت ها)
5. فهرست صاحبان سهام قبل و بعد از نقل و انتقال سهام
مدارک بعد از تشکیل جلسه و تنظیم صورتجلسه، تحویل اداره ثبت شرکت ها خواهد شد.
تذکر: چنانچه جلسه ی هیات مدیره با اکثریت اعضاء تشکیل شده باشد، رعایت مفاد و قوانین اساسنامه شرکت در خصوص، حد نصاب ضروری است.
ب - نقل و انتقال سهام (اگر طبق اساسنامه بر عهده ی مجمع عمومی فوق العاده باشد)
1. تشکیل و ایجاد جلسه ی مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورتجلسه که به امضای هیات رئیسه و خریدار و فروشنده ی سهام رسیده باشد.
2. رونوشت و فتوکپی سهامدار یا سهامداران جدید
3. اخذ مفاصا حساب (مالیات) نقل و انتقال از سازمان امور مالیاتی کشور(مالیات بر شرکت ها)
4. فهرست جداگانه صاحبان قبل از نقل و انتقال
5 .فهرست جداگانه صاحبان سهام بعد از نقل و انتقال
تذکر 1 : در تنظیم و ایجاد فهرست سهامداران قبل و بعد از نقل و انتقال باید تاریخ جلسه و نام و نام خانوادگی سهامداران و تعداد سهام قید گردیده و به امضای همگی آن ها رسیده باشد.
تذکر 2: اگر جلسه مجمع عمومی فوق العاده با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده باشد ، ارائه روزنامه شرکت که آگهی دعوت در آن قید شده است الزامی است.
صورتجلسه تنظیمی و سایر مدارک فوق توسط نماینده قانونی شرکت تحویل اداره ثبت شرکت ها شده و بعد از مراحل ثبت شرکت و صورتجلسه ، دفاتر ثبت امضاء خواهد شد .
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد