ثبت شعبه و نمایندگی خارجی
ثبت شعبه و نمایندگی خارجی طبق ماده ی 3 قانون ثبت شرکت ها شرکت خارجی وقتی در ایران میتواند به ثبت برسد که در کشور اصلی خود به ثبت رسیده و به صورت قانونی تشکیل شده باشد که اثبات این امر به عهده شرکت تقاضا کننده ی ثبت است.
سرمایه شرکت یکی از مهمترین عوامل تجارت و بزرگترین وسیله کسب سود میباشد. هر شرکت باید دارای سرمایه باشد، تا بتواند از سود تجارت خود بهرهمند و منتفع شود. اهمیت شرکتهای تجارتی را از سرمایه آنها میتوان درک کرد.
برای سرمایه ثبت شرکت حداکثری تعیین نشده و شرکاء به هر مقدار بتوانند ممکن است سرمایه را افزایش دهند.
طبق ماده ۹۶ قانون تجارت، شرکت با مسئولیت محدود وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه نقدی از طرف شرکا پرداخت و سهم الشرکه غیرنقدی نیز تقویم قیمت گذاری و تسلیم شده باشد. قانون تجارت برای میزان سرمایه شرکت با مسئولیت محدود، حداقل مبلغی تعیین نموده است.
در شرکت نامه باید صراحتا قید شده باشد که سهم الشرکه های غیر نقدی هر کدام به چه میزان تقویم شده است (ماده ۹۷ قانون تجارت).
یعنی از مبلغی که به عنوان سرمایه در اساسنامه قید می شود نمی توان برداشت کرد،زیرا سرمایه ی شرکت تضمین طلب طلبکاران آن است و شرکا نمی توانند با برداشت از سرمایه از میزان آن بکاهند،ضمن اینکه مجبور نیستند بر میزان آن بیفزایند،پس ثابت بودن سرمایه ی ثبت شرکت ها بدین معنا نیست که مبلغ آن را نمی توان تغییر داد.در طول حیات شرکت ممکن است شرایطی پیش آید و افزایش یا کاهش سرمایه ضرورت یابد.اگرچه در عمل کاهش سرمایه بندرت پیش آید.
بررسی تغییرات سرمایه مستلزم مطالعه ی دو فرض مزبور است که در دو مبحث به آن می پردازیم.
علل افزایش سرمایه متعدد است.اگر شرکت بخواهد فعالیت های خود را توسعه دهد با افزایش سرمایه،امکانات مالی آن افزایش می یابد.اگر بخواهد به جای افزایش سرمایه از اشخاص ثالث وام بگیرد بر بدهی های خود افزوده است،در حالی که آورده های جدید ناشی از افزایش سرمایه جنبه ی مثبت دارایی او را بیشتر می کند.شرکت به جای مراجعه به اشخاص ثالث می تواند از امکانات شرکا،یعنی اندوخته های شرکت و سود تقسیم نشده یا مبالغ حاصل از اضافه ارزش سهام جدیدی که ممکن است صادر کرده باشد و متعلق حق شرکاست استفاده کند.سرانجام اینکه می تواند طلب های اشخاص از خود را در قبال تخصیص سهام به آنان تهاتر کند.مجموعه ی این فروض را می توان در دو عنوان و در قالب دو فرض مهم بررسی کرد:فرض اول تصمیم شرکت به افزایش سرمایه از طریق مراجعه به عموم است و فرض دوم تصمیم شرکت به استفاده از امکانات مالی شرکای شرکت برای افزایش سرمایه است.
در مرحل ثبت شرکت اول هیئت مدیره شرکت طرح توجیهی افزایش سرمایه را برای قرائت در مجمع فوق العاده آماده می کند و در این مرحله اجازه برگزاری مجمع فوق العاده را از سازمان بورس اخذ نموده و در روزنامه رسمی شرکت اقدام به درج آگهی می نماید تا از کلیه سهامداران شرکت دعوت به مشارکت در تصمیم گیری در این خصوص نماید. نماد شرکت با این آگهی بسته شده و معاملات بروی سهام شرکت متوقف می شود. مواد ۱۲۲ و ۱۲۳قانون تجارت، آدابی را برای تشکیل جلسات هیات مدیره مشخص نموده است. ماده ۱۲۲ قانون تجارت عنوان می کند که ترتیب دعوت و تشکیل جلسات هیات مدیره را اساسنامه تعیین می کند و یک سوم مدیران را در صورتی که حداقل یکماه از آخرین جلسه گذشته باشد می تواند دعوت نمایند، همچنین ماده ۱۲۳ قانون تجارت هیئت مدیره را موظف نموده تا برای هر یک از جلسات خود صورت جلسه ای تنظیم نموده و به امضای اکثریت مدیران حاضر در جلسه برساند.
در مرحله دوم هیئت مدیره اقدام به اقدام به قرائت گزارش در خصوص میزان، نحوه و محل افزایش سرمایه نموده و از آن دفاع می نماید. حاصل جلسه تصویب یا عدم تصویب افزایش سرمایه است.در صورت پذیرش گزارش توجیهی، در مرحله سوم تعداد سهام حاضر در مجمع فوق العاده برنامه زمان بندی اجرای این طرح را به تصویب سهامداران خواهد رسید.
در صورت تمایل به ایجاد تغییرات در شرکت خود و افزایش یا کاهش سرمایه شرکت با موسسه ارزان ثبت با شماره تماس های 02632137 و 02126655119 در ارتباط باشید .
موسسه ارزان ثبت بهترین شرکت ثبت شرکت ها در کشور می باشد و شما را تا رسیدن به اهدافتان گام به گام یاری خواهد کرد .
شماره تماس موسسه ثبت شرکت ارزان ثبت
کلیه مراحل و شرایط و مشاوره های تخصصی و رایگان مجتمع ارزان ثبت در حوزه ثبت شرکت ( مراحل ثبت شرکت و تنظیم صورتجلسات شرکتها ) خدمات نام و علائم تجاری ( برند ) و انتخاب نام و اسم شرکت در اداره مالکیت صنعتی شامل ( ثبت برند ، ثبت علامت تجاری و ثبت برند بین المللی ( مادرید ) - ثبت طرح صنعتی و ثبت بین المللی طرح صنعتی) - ثبت اختراع و ثبت بین المللی اختراع ) همچنین اموراخذ کارت بازرگانی در اتاق بازرگانی استانها ی کشور ) و کلیه خدمات اداری و اخذ انواع مجوزها در کل مراجع ذیصلاح ، همچنین امور حقوقی ( دعاوی کیفری ، خانواده و حقوقی کلیه دادگاه ها ) و تهیه و تدوین و تنظیم انواع قرارداد های تخصصی درسراسر ایران .
نتیجه دقیقی پیدا نشد . جهت نمایش پیشنهادات اینجا کلیک کنید
مجتمع ایلیا با دارا بودن دپارتمان های مجزا و با برخورداری از مشاوران برتر ثبتی و حقوقی درراستای ارائه ی خدمات با اقل هزینه ها و در کوتاه ترین زمان ممکن تلاش می نماید
ثبت شعبه و نمایندگی خارجی طبق ماده ی 3 قانون ثبت شرکت ها شرکت خارجی وقتی در ایران میتواند به ثبت برسد که در کشور اصلی خود به ثبت رسیده و به صورت قانونی تشکیل شده باشد که اثبات این امر به عهده شرکت تقاضا کننده ی ثبت است.
شرایط انتخاب اشخاصی که نمی توانند به مدیریت شرکت انتخاب شوند - 1. محجورین و کسانی که حکم ورشکستگی آنها صادر شده است.٢. کسانی که به علت ارتکاب جنایت با یکی از جنحه های ذیل به موجب حکم قطعی از حقوق اجتماعی کلا یا بعضا محروم شده باشند در مدت محرومیت:
لزوم تنظیم صورت جلسه از جلسات هیئت مدیره شرکتها - برای هریک از جلسات هیئت مدیره، باید صورت جلسه ای تنظیم و لااقل به امضای اکثریت مدیران حاضر در جلسه برسد. در صورت جلسات هیئت مدیره، نام مدیرانی که حضور دارند یا غایب می باشند و خلاصه ای از مذاکرات و همچنین تصمیمات متخذ در جلسه با قید تاریخ در آن ذکر
علت انتخاب هیئت مدیره در شرکتهای تجاری - از نظر تشکیلات یکی از مهمترین ارکان هر شرکت تجاری، هیئت مدیره آن است. مجمع عمومی، نمی تواند مدیرت شرکت را به عهده بگیرد، لذا اعضاء شرکت چند نفر را به عنوان مدیر انتخاب نموده تا به نمایندگی از صاحبان سهام، شرکت را اداره کنند.
در شرایطی که وضعیت مالی شرکت در موقعیت بدی قرار گرفته باشد و موجب ضرر و زیان شرکت شود ، بهتر است برای جلوگیری از ، از بین رفتن همه سرمایه ؛ سرمایه را کاهش دهند و سود حاصل را بین خود تقسیم نمایند .
ثبت صورتجلسه تغيير آدرس و تابعیت شرکت ها -تغییر مرکز اصلی شرکت هم با تصویب مجمع عمومی فوق العاده شرکت ممکن است که در این صورت اگر تغییر مرکز اصلی اشخاص حقوقی منجر به تغییر مرجع ثبتی شود (مثلا تغییر مرکز اصلی شرکت از تهران به اصفهان)، پرونده شرکت به مرجع جدید انتقال پیدا می کند.
مرجع تصمیم گیری در مورد تبدیل شرکت و نحوه آن -قانون تجارت در ماده ۱۳۵ ق. ت تبدیل شرکت تضامنی به شرکت سهامی را موکول به رضایت همه شرکا نموده و مقرر داشته است: «هر شرکت تضامنی می تواند با تصویب تمام شرکاء به شرکت سهامی مبدل گردد در این صورت رعایت تمام مقررات راجعه به شرکت سهامی حتمی است»
چگونگی تبدیل شرکت ها - منظور از تغییر در وضعیت حقوقی شرکت، تبدیل شرکت، ادغام و تجزیه آن است. تغییر یک شرکت به شرکت دیگر می تواند شکلی یا ماهوی باشد: اگر شرکتی به شرکت دیگری تبدیل شود تغییر شکلی است، اما اگر شرکتی در شرکت دیگر جذب یا ادغام شد، تغییر ماهوی است.
تعریف سهام و انواع آن در شرکتها - گفتیم که شرکت سهامی، شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است، سهم قسمتی است از سرمایه شرکت سهامی است که تعیین کننده میزان مشارکت و تعهدات و منافع صاحب آن در شرکت سهامی می باشد.
انواع سهام با نام و سهم بی نام -سهام دارای انواع مختلفی است از جمله: سهم با نام، سهم بی نام، سهم عادی، سهم ممتاز، سهم نقدی، سهم غیر نقدی، سهم انتفاعی، سهم مؤسس که به بررسی آنها می پردازیم:
پاسخ دادن به :
ارسال با تشکر از ارسال نظر . پس از تایید نظر شما درج خواهد شد